Jom Ikut Blog Saya

Selasa, 14 April 2009

Kerjaya di Karangkraf


Anda memerlukan pekerjaan???????


Di sini, saya ingin berkongsi maklumat peluang pekerjaan yang diperolehi daripada lama web Karangkraf.


Karangkraf adalah sebuah syarikat berskala gergasi di dalam bidang penerbitan di Malaysia. Prestasi syarikat ini amat membanggakan. Ia bukan sahaja terlibat di dalam bidang penerbitan, malah turut terlibat dalam percetakan dan pengedaran majalah dan akhbar yang bermutu dan dikenali ramai. Siapa tidak kenal dengan majalah Mingguan Wanita, Pa&Ma, Seri Dewi dan Keluarga, Bintang Kecil, MIDI, Dara.com (hanya menyebut beberapa sahaja).Jika saudara saudari mahu mendapatkan maklumat lanjut mengenai Karangkraf. Syarikat dan produk yang diterbitkan oleh syarikat ini turut terpapar di dalam ensiklopedia bebas.


Jangan tunggu lagi........ Layarilah laman web Karangkraf di sini sekarang dan maklumat lanjut mengenai aktiviti syarikat ini juga boleh diperlolehi daripada laman utamanya.


Maklumat penghantaran adalah kepada:

PENGURUS BESAR, JABATAN SUMBER MANUSIA,
KUMPULAN KARANGKRAF SDN BHD (Co No:54179-V)
Lot 2, Jalan Sepana 15/3,
Off Persiaran Selangor,
Seksyen 15, 40200 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan.

Emel : recruit.hr@karangkraf.com

Maklumat ini dipetik daripada laman web Karangkraf.


1 ulasan:

Jawatan Kosong berkata...

Apa JawatanKosongKerjaKosong.com tawarkan?

http://www.jawatankosongkerjakosong.com/

Terlalu banyak websites menyebarkan jawatan kosong, kerja kosong, jawatan kerajaan, jawatan kosong di jpn , job vacancies in kuala lumpur, job vacancies in johor bahru and job vacancies in negeri sembilan Tetapi kebanyakkannya sudah lapuk dan tidak terkini. Ataupun anda terlambat untuk melihat iklan tersebut dan terlepas peluang.

Jangan sia siakan potensi diri anda untuk mendapatkan pekerjaan terbaik. Daftarkan diri anda dengan JawatanKosongKerjaKosong.com. Kami akan menghantar iklan kekosongan pekerjaan dengan segera kepada anda. Update secepat mungkin kepada anda.
Daftar Sekarang


Anda akan menerima info jawatan kosong dan kerja kosong terkini dengan segera! Jangan tangguhkan peluang anda untuk mendapatkan pekerjaan yang terbaik. Jawatan Kerajaan, Jawatan Kosong Petronas, Jawatan Kosong di JPN , Job Vacancies in Kuala Lumpur, Job Vacancies in Negeri Sembilan dan Job Vacancies in Johor Bahru adalah keutaaman kami.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...